Атестація педагогічних працівників

На засіданні педагогічної ради ДОБРИНОВЕЦЬКОГО ЗЗСО заслухано та обговорено творчі звіти з досвіду роботи педагогічних працівників закладу, які атестуються в поточному навчальному році. Сьогодні відбулося засідання атестаційної комісії і колектив школи щиро вітає своїх колег Василя КИРИЛЮКА, Василя МОЛДОВАНА, Марію РЯБКО, Галину ОСАДЧУК, Марію ЧОРНОВОЛУ, Аллу ДАРІЙЧУК, Ірину ДАРІЙЧУК, Наталію ШИКИРЮК з успішним проходженням атестації! Ми дуже пишаємося тим, що в нашому закладі працюють висококваліфіковані та творчі педагоги-професіонали.

Пам’ятаймо, що кожний рік атестаційного періоду – це сходинка до майстерності, до творчості, до впевненості педагога. «Від нас, від нашого вміння, від нашої майстерності, від нашого мистецтва та мудрості залежить життя дитини, здоров’я, розум, характер, воля, інтелектуальне обличчя, її місце та роль у житті, її щастя».

(В. О. Сухомлинський)

Бажаємо всім міцного здоров’я, життєвої енергії, творчих злетів, здійснення всього запланованого, креативності, розсудливості, мудрості! Хай навколо вас буде мир, злагода та усмішки учнів, яким ви віддаєте частинку свого життя!

Дякуємо за Вашу працю!

Посилання на допис у ФБ

Кiлькiсть переглядiв: 3

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.